Draag bij aan een duurzame maatschappij

Bij Hero Balancer helpen wij ondernemers & maatschappelijk vastgoed met verduurzamen. Ieder in zijn/haar eigen expertise. Wij zijn benieuwd naar die van jou!

Beste van beide werelden

Join onze Hero Hub

Meedoen?

Verkoper, ICT’er, vestigingsmanager of misschien al regeltechnisch professional? Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wij gaan onze nieuwe vestiging openen in zuidoost Nederland. Schrijf je in voor 1 van de vacatures en wij komen graag een kop koffie met je doen.

Hoe ziet jouw 2023 er uit?

Wij kunnen niet wachten tot jouw eerste dag! Maar hoe ziet deze er uit?

Vliegende start

Wij zullen onze vestiging tussen maart en juni openen. Jij zal op onze nieuwe locatie met 3 kersverse collega’s gaan bouwen aan een nieuwe vestiging. Jullie staan er niet alleen voor! Er staan ruim 30 collega’s van de vestiging in Noord-Holland klaar met kennis, leads, projecten en heel veel ondersteuning.

Hero Academy

De eerste periode zal in het teken staan van kennisopbouw. Jullie zullen gezamenlijk de eerste 4 weken voor een groot deel werken in Spanbroek. Hierin ontvangen jullie niet alleen een intensieve training maar ook leren jullie je nieuwe collega’s kennen.

De opvolgende periode zullen jullie 1 dag per week een opleidingstraject volgen in Spanbroek. Zo leren jullie werken met onze producten, onze mensen kennen maar hoe om te gaan met onze processen en IT-systemen.

Heel Holland Hero

Vind jouw weg naar onze nieuwe locatie: