Vacature - Vestigingsleider Eindhoven

Vacature: Commercieel Vestigingsleider

Vacature

Word jij blij van het bouwen aan de groei van onze nieuwe vestiging, Het aansturen van jouw team en nauw samenwerken met de directie van ons hoofdkantoor in Noord-Holland? Als vestigingsleider ben jij verantwoordelijk voor het succes van jouw vestiging, zowel op commercieel als op technisch vlak. Jij bent dan ook een echte alleskunner met een specialiteit op het gebied van mensen motiveren en structuren creëren. Jij vindt het niet erg om met de poten in de modder te staan: zo haal jij veel energie uit het goede voorbeeld geven. Als meewerkend voorman beheer je namelijk ook je eigen klantaccounts en programmeer je de volledige stroom aan projecten. Dát is de rol van Vestigingsleider bij Hero Balancer.

Voor jou op een rijtje

Wie wij zijn en onze impact

Hero Balancer is een Cloudbased gebouwbeheersysteem die (bestaande) klimaatinstallaties intelligent maakt om op de meest efficiënte manier energieverbruik te verminderen en om een optimaal comfort te behalen. 

Van scholen en sporthallen, naar (auto)showrooms tot kleine en grote kantoorpanden. Wij realiseren al voor honderden gebouwen in Nederland flinke besparingen in energieverbruik met ons intelligente en baanbrekende systeem. 

Met Hero Balancer maken wij alle klimaatinstallaties van vandaag slim én klaar voor de technologische groei en ontwikkelingen van morgen. 

Het allermooiste: jij kunt hier aan bijdragen! 

Jouw werkzaamheden

Jij voert een mooie combinatie uit van de dagelijkse leiding van jouw vestiging in Eindhoven en verkoopondersteunende taken. Jij vindt het leuk om het team op een enthousiaste en motiverende wijze te coachen. Hoe succesvoller jouw team, hoe beter jij in staat bent om jouw doelen te bereiken. Jouw doelen zijn: 

Dit maakt jou een Hero

Jij bent een natuurlijke leider, weet mensen aan je te binden en vindt het leuk om je team te motiveren. Jouw leiderschap is van nature aanwezig en je weet jouw kennis en kunde over te brengen op jouw balieteam. Je stimuleert jouw medewerkers in hun professionaliteit en werkplezier en neemt hen mee in al jouw ondernemende initiatieven. 

Academy

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Jij zal intensief samenwerken met diverse collega’s van de vestiging in Spanbroek (Noord-Holland). Zo zal de verkoopleider jou helpen om een commerciële vliegende start te hebben. Ook zal je veel samenwerken met de CEO @Ted Braakman om structuren en KPIs op te zetten. Als vestigingsleider is het essentieel om alle facetten van de werkzaamheden door en door te snappen. Daarom ga je ook de basiscursus regeltechniek volgen om jou klaar te stomen voor jouw vestiging. 

Wat er voor jou in zit

Werken in een team met andere jonge getalenteerde collega’s die hard bezig zijn om Nederland een stukje groener te maken. Er zitten geen vastgeroeste exemplaren in ons team, waardoor er veel flexibiliteit en vrijheid is om je eigen stempel in het bedrijf te zetten. 

Kortom, een uitdagende en extreem leerzame functie! 

Solliciteer direct

Upload hier je CV (PDF)

Heel Holland Hero

Vind jouw weg naar onze nieuwe locatie: