Vacature ZZP regeltechniek

Vacature: ZZP Inbedrijfsteller Regeltechniek

Vacature

Op zoek naar een nieuwe opdracht in de elektro of regeltechniek? En klanten helpen met verduurzamen door het installeren van een innovatief gebouwbeheersysteem? Als inbedrijfsteller in de regio zuidoost Nederland ben jij de Hero op locatie die ervoor zorgt dat de klimaatinstallaties van onze klanten optimaal functioneren via ons innovatieve Cloud-GBS

Wie zijn wij en onze impact

Hero Balancer is een op Cloud gebaseerd gebouwbeheersysteem die (bestaande) klimaatinstallaties intelligent maakt om op de meest efficiënte manier energieverbruik te verminderen en om een optimaal comfort te realiseren. 

Van scholen en sporthallen, naar (auto)showrooms tot kleine en grote kantoorpanden. Wij realiseren al voor honderden gebouwen in Nederland flinke besparingen in energieverbruik met onze intelligente regeltechniek. Met Hero Balancer maken wij alle klimaatinstallaties van vandaag slim én klaar voor de technologische groei en ontwikkelingen van morgen.

Wat jij installeert

De werkzaamheden op locatie zijn voornamelijk ombouw werkzaamheden van de bestaande regelkast(en). In sommige situaties kan het voorkomen dat jij een extra regelkast moet plaatsen. Ook kan het zijn dat jij wordt ingepland voor servicewerkzaamheden bij jou in de buurt. Dit zijn taken zoals het herstellen van verbindingen, storing zoeken of het vervangen van sensoren door een gebouw. 

Om de installatie efficiënt aan te kunnen sturen is het belangrijk dat wij ook het binnenklimaat inzichtelijk hebben. Daarom installeer jij ook diverse temperatuur of CO2 sensoren op de juiste plek in het gebouw. Dit zijn altijd draadloze sensoren waardoor jij niet uren kwijt bent aan het leggen van kabels.

Dankzij jou kunnen de gebruikers van deze gebouwen in een aangenaam klimaat werken. Zij worden niet belast met mogelijke storingen, omdat jij de klimaatinstallaties goed hebt geïnstalleerd en de collega’s op kantoor de techniek zorgvuldig monitoren.

Academy

Jouw collega’s werken voornamelijk vanuit Spanbroek. In overleg geef jij jouw beschikbaarheid op en de planning coördineert jouw bezoeken bij de klant en zorgt dat jij over de juiste materialen beschikt. Ook op locatie communiceer je met de collega’s op kantoor. Bij vragen en opleveringen werk jij samen met de specialisten op kantoor. Deze helpen bij aanpassingen aan de programmering of bij het testen van de regelinstallatie. 

Dit maakt jou een Hero

Solliciteer direct

Upload hier je CV (PDF)

Heel Holland Hero

Vind jouw weg naar onze nieuwe locatie: