Vacature regeltechnicus zuid

Vacature: Algemeen monteur regeltechniek

Vacature

Op zoek naar een nieuwe baan in de elektro of regeltechniek? En klanten helpen met verduurzamen door het installeren van een innovatief gebouwbeheersysteem? Als inbedrijfsteller in de regio zuidoost Nederland ben jij de collega op locatie die ervoor zorgt dat de klimaatinstallaties van onze klanten optimaal functioneren via ons innovatieve Cloud-GBS.

Wie zijn wij en onze impact

Hero Balancer is een op Cloud gebaseerd gebouwbeheersysteem die (bestaande) klimaatinstallaties intelligent maakt om op de meest efficiënte manier energieverbruik te verminderen en om een optimaal comfort te realiseren.

Van scholen en sporthallen, naar (auto)showrooms tot kleine en grote kantoorpanden. Wij realiseren al voor bijna duizend gebouwen in Nederland flinke besparingen in energieverbruik met onze intelligente regeltechniek. Met Hero Balancer maken wij alle klimaatinstallaties van vandaag slim én klaar voor de technologische groei en ontwikkelingen van morgen. 

Jouw werkzaamheden

De werkzaamheden op locatie zijn voornamelijk ombouw werkzaamheden van de bestaande regelkast(en). In sommige situaties kan het voorkomen dat jij een (kleine) extra regelkast moet plaatsen. Ook kan het zijn dat jij wordt ingepland voor servicewerkzaamheden bij jou in de buurt. Dit zijn taken zoals het herstellen van verbindingen, storing zoeken of het vervangen van sensoren door een gebouw. 

Om de installatie efficiënt aan te kunnen sturen is het belangrijk dat wij ook het binnenklimaat inzichtelijk hebben. Daarom installeer jij ook diverse temperatuur of CO2 sensoren op de juiste plek in het gebouw. Dit zijn altijd draadloze sensoren waardoor jij niet uren kwijt bent aan het leggen van kabels.

Dankzij jou kunnen de gebruikers van deze gebouwen in een aangenaam klimaat werken. Zij worden niet belast met mogelijke storingen, omdat jij de klimaatinstallaties goed hebt geïnstalleerd en de collega’s op kantoor de techniek zorgvuldig monitoren.

Samenwerken & collega’s

Jij zal gaan fungeren in een team van 4 regeltechnisch professionals. Gedeeltelijk senior en gedeeltelijk junior collega’s die samen onze regelinstallaties in het hele land bedienen. Jij zult regelmatig ook met hen samenwerken op locatie.

De meeste overige collega’s werken voornamelijk vanuit Spanbroek in Noord-Holland. Denk aan team verkoop, marketing, administratie maar ook de werkvoorbereiding en de planning werken vanuit Spanbroek. Jij zal ook vaak samenwerken met de collega’s van het werkvoorbereidingsteam. Deze bereiden de installatie pakketten voor, programmeren de regelaars en doen samen met jou telefonisch het testen en de oplevering van de installatie. De planning in Spanbroek coördineert jouw bezoeken bij de klant en zorgt dat jij over de juiste materialen beschikt.

Dit maakt jou een Hero

Wat krijg je van ons?

Solliciteer direct

Upload hier je CV (PDF)

Heel Holland Hero

Vind jouw weg naar onze nieuwe locatie: