Vacature: User Experience Designer

Vacature

Wij zoeken een User Experience designer die samen met ons team het beste softwareplatform voor binnenklimaat gaat ontwerpen. Jij bent functioneel ingesteld en wil een mooie tool maken waar onze eindgebruikers en installateurs van kunnen genieten.

Wie zijn wij?

Hero Balancer ontwikkelt een gebouwbeheersysteem in de cloud. Hiermee sturen wij klimaatinstallaties zoals ketels en ventilatiesystemen van bijvoorbeeld scholen en kantoren aan. Wij besparen tot 40% op de energierekening van de klant ,terwijl wij zijn binnenklimaat verbeteren.

Onze tool bestaat uit twee apps:

Onze gebruikers app is ontworpen voor conciërges en office managers om inzicht te krijgen in hun installatie en dingen als tijdschema’s te bedienen. De beheerders app wordt dagelijks gebruikt door technisch professionals. Denk hierbij aan installateurs en de vastgoedbeheerders.

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s denk je mee over de functionele eisen en ontwerp je hoe deze nieuwe functies in onze dashboards opgenomen worden. Hierin werk je nauw samen met de product owner en de lead developer. Hieruit kan ook komen dat jij bij klanten gaat toetsen welke features zij wensen, om hier vervolgens een ontwerp voor te maken. 
 
Jij gaat werken met onze ontwikkelaars, hierdoor leer jij wat haalbare designwensen zijn en welke wensen de developers veel tijd kosten. De ontwikkelaars werken in sprints van twee weken. Jij doet mee aan dit proces en zorgt ervoor dat de features van morgen, vandaag gebruiksvriendelijk ontworpen worden. Dit ontwerpen doe jij bijvoorbeeld in Figma. 
 
Terwijl jouw zorgvuldig ontworpen functies gebouwd worden door jouw collega’s zie je jouw designs ook echt tot leven komen. Dat is gaaf!

Wat bieden wij?

Onze medewerkers waarderen de fantastische werksfeer, ruimte voor ontwikkeling en het prima salaris + bonus + pensioen + aandelenregeling.  Een bonus regeling behoort tot de mogelijkheden, onze arbeidsvoorwaarden zijn flexibel en we passen ons zo veel mogelijk aan aan jouw wensen. Daarnaast geven wij jou een optie regeling waarmee jij een stukje mede-eigenaar van Hero Balancer kunt worden.

Solliciteer direct

Upload hier je CV (PDF)

Heel Holland Hero

Vind jouw weg naar onze nieuwe locatie: