Vacature: Support Engineer

Vacature

Wij zijn op zoek naar een supportmedewerker om service te bieden aan de klanten van onze regeltechniek. Dit is een zeer afwisselende baan waarbij jij als IT'er de kans krijgt om te leren over regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Jij ontwikkelt jezelf tot expert van ons platform (SaaS) en de hardware van onze klanten op locatie.

Voor jou op een rijtje

Wie zijn wij?

Hero Balancer is een Cloudbased gebouwbeheersysteem die (bestaande) klimaatinstallaties intelligent maakt om op de meest efficiënte manier energieverbruik te verminderen en om een optimaal comfort te behalen.

Van scholen en sporthallen, naar (auto)showrooms tot kleine en grote kantoorpanden. Wij realiseren al voor honderden gebouwen in Nederland flinke besparingen in energieverbruik met ons intelligente en baanbrekende systeem. 

Met Hero Balancer maken wij alle klimaatinstallaties van vandaag slim én klaar voor de technologische groei en ontwikkelingen van morgen. 

Het allermooiste: jij kunt hier aan bijdragen! 

Aan wat voor systemen ga jij werken?

Jij gaat werken aan het inregelen en beheren van onze regelinstallaties. Onze regelinstallaties zitten in één regelkast. Deze regelkast bestaat uit een router en een controller van EasyIO. Deze regelinstallaties werken op 4G en zorgen voor een databrug tussen de klimaatinstallaties van onze klanten en ons cloud platform. De regelaar communiceert met onze cloud middels MQTT. 

Onze regelkast praat met bestaande regelsystemen uit de klimaattechniek. Om hiermee te communiceren ga jij leren werken met communicatieprotocollen uit de wereld van klimaatinstallaties, waaronder Modbus en BACnet.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Beheer & service
Wanneer er om welke reden dan ook een technisch mankement voordoet bij onze klant na installatie ben jij de expert! Jij gaat, naar aanleiding van de vragen van de klant, kijken wat er mis is met de regelinstallatie. Vervolgens ga jij, alleen of samen met jouw collega’s, het probleem oplossen.
Inregelen van regelkast

Jij gaat samen met jouw collega’s in Team Installatie de regelkasten klaarmaken voor installatie. Hierbij configureer jij de regelkast naar de technische wensen van de klant. Jij zorgt ervoor dat deze regelkast altijd via de router op afstand bereikbaar is en dat de controller haar data doorstuurt naar onze cloud via MQTT.

Hulp bij installatie

Deze regelkasten worden vervolgens door jouw collega’s of door een externe installateur geïnstalleerd bij onze klanten. Wanneer de regelkast is geïnstalleerd, krijg jij een telefoontje om te controleren of deze werkt zoals het hoort.

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Werken in een jong team met andere getalenteerde collega’s die hard bezig zijn om Nederland een stukje groener te maken. Er zitten geen vastgeroeste exemplaren in ons team, waardoor er veel flexibiliteit en vrijheid is om je eigen stempel in het bedrijf te zetten. 

Solliciteer direct

Upload hier je CV (PDF)

Heel Holland Hero

Vind jouw weg naar onze nieuwe locatie: