Vacature: Social Media Marketeer

Vacature

Je zult primair bezig zijn om onze digitale marketingstrategie op te tuigen. Verder krijg je de kans om de marketing van Hero op strategisch niveau verder te ontwikkelen. Naast je taken als Digital Marketeer zul je ook met communicatie bezig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het interviewen van klanten op locatie om pakkende klantverhalen te creëren. Deze gebruik je zelf namelijk later ook weer in je Ads. Je bent van A tot Z betrokken in de marketingfunnel en krijgt de vrijheid om jouw eigen kennis en kunde de vrije loop te laten om onze funnel te optimaliseren. Denk hierbij o.a. aan website en emailmarketing.

Wie zijn wij?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat de klimaatinstallaties in oa scholen en kantoren een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wie zoeken wij?

Wat worden jouw taken?

Strategie

Jij gaat ons helpen om van onze social media advertentiecampagnes, website en e-mailmarketing een succes te maken. Samen met de Lead Marketeer bedenk jij strategieën en campagnes om zowel onze eindklanten en onze installatiepartners verliefd op Hero te maken.

Uitvoering

Je neemt de lead in het opzetten van de campagnes. Jouw kennis over de configuratie van het advertentiebeheer dashboard moet onze advertenties naar een volgend niveau tillen. 

Beheer

Je komt met verbeter voorstellen om de effectiviteit en conversie van de campagnes te verbeteren. Als jonge scale-up hebben wij ambitieuze salesdoelen en een goed geoliede marketingmachine is hiervoor essentieel.

Wat bieden wij?

Solliciteer direct

Upload hier je CV (PDF)

Heel Holland Hero

Vind jouw weg naar onze nieuwe locatie: