Vacature: Front-end Developer

Vacature

Samenvatting:

Wie zijn wij?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat de klimaatinstallaties in grote gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wat bieden wij?

Wat ga je doen?

Wij ontwikkelen applicaties voor ons platform: Hero Balancer. Hiermee zijn we in staat om in korte tijd, toffe technische oplossingen voor onze klanten te realiseren. Als frontend developer werk jij samen met het Development team aan de voorkant van onze tool. Jij bent de brug tussen de techniek en de gebruikerservaring van onze klanten.

Jij werkt in twee weekse sprints. Hierin werk je nou samen met de andere developers en onze UX designer om de app te verbeteren. Jij werkt aan twee verschillende apps in ReactJS: ons user dashboard en admin dashboard. Je zal werken met een WebAPI, onze beide tools praten met dezelfde API. 

Onze volledige service stack bestaat uit:

Up-to-date te zijn en continu te blijven leren is belangrijk voor je. Je zorgt er zelf ook voor dat je tijd maakt om dat te doen. Tevens schuw je het gebruik van de cutting edge technieken die je opdoet ook niet. Maar, alleen als de situatie er ook echt om vraagt, je bent geen fan van buzzwords omwille van de buzzwords. Je bent immers geen verkoper maar developer 😉

Zo werken wij

Wij werken volgens Scrum. Belangrijke beslissingen nemen we in overleg met elkaar. Development is de belangrijkste driver van onze groei en jij bent daarvoor nodig. Er is geen tussenlaag, ideeën kan je delen met het Development team. 

Zie je iets dat anders moet? Bespreek dit met je Lead Developer. We staan open voor verandering. Kan een stuk back-end code efficiënter? We zijn niet bang om heritage code weg te gooien. Kan er iets beter in de front-end? Dan voegen we jouw ideeën toe aan de backlog.

Doorgroeimogelijkheden

Naast het bovenstaande takenpakket zijn er bij ons altijd doorgroeimogelijkheden. Wij groeien als bedrijf graag met jou mee. Wil je bijvoorbeeld meedenken in de functies van onze app? Dan kan je doorgroeien tot product owner. Wil je full stack developer worden? Ook dat is op de termijn mogelijk! 

Is dit écht iets voor jou? Twijfel dan niet om ons dat te laten weten. Stuur ons een motivatie waaruit blijkt dat jij in het plaatje past. Ook ontvangen we graag je cv.

 

Solliciteer direct

Upload hier je CV (PDF)

Heel Holland Hero

Vind jouw weg naar onze nieuwe locatie: