Vacature: Back-end Developer

Vacature

Een mix van ontwikkelen, configureren en onderhouden van onze apps. Dat is de rol van Back-end Developer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze kracht. Dat wil zeggen: de software van ons product.

Voor jou op een rijtje

Wie wij zijn en onze impact

Bij Hero Balancer werken we allemaal aan één doel: het verduurzamen van klimaatinstallaties in Nederlandse bedrijfspanden met het meest innovatieve gebouwbeheersysteem (GBS) in de HVAC branche. Helemaal door onszelf ontwikkeld.

Ieder bedrijfspand heeft regeltechnische installaties om de verwarming, luchtbehandeling en/of koeling aan te sturen. Vrijwel alle kleine en middelgrote utiliteit gebruikt hiervoor ouderwetse systemen. Deze zijn niet online te bedienen niet gebruiksvriendelijk. Hierdoor verbruiken bedrijfspanden veel te veel energie, wat zeker met de stijgende gasprijzen resulteert in zeer hoge energierekeningen. Wij zien dat dit beter kan.

Met ons Hero Cloud-GBS bedienen onze klanten hun verwarming en ventilatie super eenvoudig. Denk hierbij aan jouw Toon of Nest thuis. Zo besparen onze klanten gemiddeld 23% en verdienen ze de investering in 80% van de gevallen al binnen 2 jaar terug. Elke dag maken wij met ons jonge en enthousiaste team de wereld een stukje duurzamer en comfortabeler. Het allermooiste: jij kunt hier ook aan bijdragen!

Wat jij ontwikkelt

Onze software is onze kracht en onze software bestaat uit een beheerdersdashboard voor installateurs en een eindgebruikersdashboard voor onze klanten. Met deze apps hebben onze gebruikers inzicht in én controle over hun klimaatinstallatie. Als Back-end Developer zorg jij samen met je team ervoor dat onze klanten via deze apps al hun gebouwen kunnen beheren.

Dit breng jij mee

Uit onze ervaring weten we dat er ook goede developers zijn zonder officiële opleiding. Bij ons is het dan ook niet een vereiste om een bepaald denkniveau te hebben. In plaats daarvan maak je bij ons een opdracht waarin jouw vaardigheden worden getoetst. Indien je opensource projecten hebt, kun je deze uiteraard ook met ons delen om jouw competenties te laten zien. Daarnaast verwachten wij het volgende:

Waarom werken bij ons?

Werken in een team met andere jonge getalenteerde collega’s die hard bezig zijn om Nederland een stukje groener te maken. Er zitten geen vastgeroeste exemplaren in ons team en denk je juist samen na over de beste en creatiefste implementaties.

Bij ons krijg je de vrijheid om te bouwen, evenals vrijheid in welke omgeving je wilt werken. Je zit bijvoorbeeld niet vast aan een bepaalde OS waar je in moet werken. Zo lang het werkt ben je vrij in je keuze! Daarnaast kan je bij ons:

Solliciteer direct

Upload hier je CV (PDF)

Heel Holland Hero

Vind jouw weg naar onze nieuwe locatie: