Vacature_Allround_Marketeer

Vacature: Allround Marketeer

Vacature

Je zult primair bezig zijn om onze digitale marketingstrategie verder op te tuigen. Verder krijg je de kans om de marketing van Hero op strategisch niveau verder te ontwikkelen. Naast je taken als Digital Marketeer zul je ook met communicatie bezig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het interviewen van klanten op locatie om pakkende klantverhalen te creëren. Deze gebruik je zelf namelijk later ook weer in je Ads. Je bent van A tot Z betrokken in de marketingfunnel en krijgt de vrijheid om jouw eigen kennis en kunde de vrije loop te laten om onze funnel te optimaliseren. Denk hierbij o.a. ook aan website en emailmarketing.

Wie zijn wij?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat de klimaatinstallaties in o.a scholen en kantoren een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 28% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wie zoeken wij?

Wat worden jouw taken?

Strategie

Je zult primair bezig zijn om onze digitale marketingstrategie op te tuigen. Verder krijg je de kans om de marketing van Hero op strategisch niveau verder te ontwikkelen. Hierin sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met ons MT én een marketingbureau welke jou zowel strategisch als operationeel ondersteunen.

Uitvoering

Naast je taken als Digital Marketeer zul je ook met communicatie bezig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het interviewen van klanten op locatie om pakkende klantverhalen te creëren. Deze gebruik je zelf namelijk later ook weer in je Ads toe te passen. 

Beheer

Je bent van A tot Z betrokken in de marketingfunnel en krijgt de vrijheid om jouw eigen kennis en kunde de vrije loop te laten om onze funnel te optimaliseren. Denk hierbij o.a. aan website en emailmarketing. 

Een greep uit jouw werkzaamheden:

Wat bieden wij?

Solliciteer direct

Upload hier je CV (PDF)

Heel Holland Hero

Vind jouw weg naar onze nieuwe locatie: