Stage: MBO Marketing & Communicatie / Marketing in een duurzaam jasje!

Vacature

In ons jonge en energieke bedrijf is het aan jou de taak om de marketingactiviteiten te verzorgen. Samen met de lead marketeer zorg jij er wekelijkse voor om de naamsbekendheid en het marktaandeel te vergroten. Van website beheer tot aan het bedenken van nieuwe marketingstrategieën. Bij ons zal je de fijne kneepjes van het vak leren.

Wat is Hero Balancer?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken.

Hero Balancer is een innovatieve scale-up in de HVAC-branche Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat klimaatinstallaties in onder andere scholen, showrooms en kantoren een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld én de portemonnee van onze klanten.

Wat ga je doen?

Om kennis en ervaring op te doen in het vak ga jij je bezig houden met de volgende werkzaamheden:

Ben jij geïnteresseerd in marketing en heb jij affiniteit met duurzaam ondernemen? Neem dan contact met ons op! 

Wat bieden wij jou?

Een flexibele stage waarbij je met veel eigen inbreng mag komen waarnaar wordt geluisterd, evenals een prettige werksfeer waar ruimte is voor humor 😉 

Geïnteresseerd? Dan is Hero hét stagebedrijf voor jou. Wacht niet langer en solliciteer! 

Jeroen Koper
Jeroen KoperStagiair Marketing
Lees verder
"Hero Balancer heeft een gezellig team met sterke begeleiding. Ze zitten je niet op je hielen, maar verwachten dan ook dat je je best doet. Mede hierdoor en de opleidingsgerichte taken waar ik ook echt iets aan heb, ben ik blij met mijn keuze hier stage te lopen."

Solliciteer direct

Upload hier je CV (PDF)

Heel Holland Hero

Vind jouw weg naar onze nieuwe locatie: