Stage Communicatie & Marketing: Onderzoek en implementatie van leadkanalen

Vacature

Heb jij een passie voor communicatie en wil je jouw vaardigheden inzetten bij een dynamisch en innovatief bedrijf? Ben je op zoek naar een uitdagende stage waar je kunt groeien en waar je echt impact kunt maken? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Bij Hero Balancer bieden we een 20 weken durende stage op HBO-niveau aan waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot een communicatie-expert. Lees snel verder en ontdek waarom deze stage jouw carrière naar nieuwe hoogten kan brengen!

Voor jou op een rijtje

Wie zijn wij?

Hero Balancer is een Cloudbased gebouwbeheersysteem die (bestaande) klimaatinstallaties intelligent maakt om op de meest efficiënte manier energieverbruik te verminderen en om een optimaal comfort te behalen.

Van scholen en sporthallen, naar (auto)showrooms tot kleine en grote kantoorpanden. Wij realiseren al voor honderden gebouwen in Nederland flinke besparingen in energieverbruik met ons intelligente en baanbrekende systeem. 

Met Hero Balancer maken wij alle klimaatinstallaties van vandaag slim én klaar voor de technologische groei en ontwikkelingen van morgen. 

Het allermooiste: jij kunt hier aan bijdragen! 

Wat ga je doen?

Om kennis en ervaring op te doen in het vak ga jij je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

Wie ben jij?

Jeroen Koper
Jeroen KoperStagiair Marketing
Lees verder
"Hero Balancer heeft een gezellig team met sterke begeleiding. Ze zitten je niet op je hielen, maar verwachten dan ook dat je je best doet. Mede hierdoor en de opleidingsgerichte taken waar ik ook echt iets aan heb, ben ik blij met mijn keuze hier stage te lopen."

Wat bieden wij jou?

Een flexibele stage in een jong team waarbij je met veel eigen inbreng mag komen waarnaar wordt geluisterd, evenals een prettige werksfeer waar ruimte is voor humor.

Wil jij jouw communicatievaardigheden naar een hoger niveau tillen en deel uitmaken van een innovatief team dat streeft naar duurzaamheid en efficiëntie?

Grijp dan deze kans en solliciteer nu op onze stage HBO Communicatie! Stuur onderaan deze pagina je motivatiebrief en CV naar ons en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe communicatie-superheld!

Wees de held die het verschil maakt bij Hero Balancer. Join our team now!

Solliciteer direct

Upload hier je CV (PDF)

Heel Holland Hero

Vind jouw weg naar onze nieuwe locatie: